Przegląd ci kazdy zrobi,pozostaje tylko kwestia ceny.Zalezy ile masz przebiegu i co do wymiany.To juz nie ma zaprzyjaźnionych mechaników w rybolu,albo warsztatów z tzw renomą.
chyba ze Sliwka z zabrza sa okej ! W aso tychy za kazdym razem mnie traktuja jak muche .. nie wiem co musze robić by ktoś zwrócił uwage na mnie. Masakra. Do tego co zamówiłem to nigdy nie było bo zapomnieli zamówić. heh ..
Ja się serwisuję w Rybniku i nie narzekam, ale skoro gruto narzeka to może odwiedzi Lelka w Gliwicach - oni sa w miarę nowi i się jeszcze starają. Kilku znajomych się tam przesiadło ze śliwek i póki co sa zadowoleni.
[ Dodano: Sro 11 Kwi, 07 07:44 ]
Chcociaż po przesiadce ze śliwek to niewiele do szczęścia potrzeba :wink:
No, ale podobno sie chłopaki starają.
Kupiłem auto w Rybniku tam je serwisowałem przez rok po czym potraktowali mnie jak gówniarza i przeniosłem sie do śliwki w Zabrzu gdyż mam tam znajomków i jest ok. Zresztą wielu na obsługę serwisową w Rybniku narzeka.
Ja rowniez polecam w Tychach Auto-Centrum. Nigdy nie mialem problemow z nimi, nawet niektorzy starali sie myslec "w przod" i zamawiali czesci ktorych nie mieli na stanie, a z mojego opisu wygladalo ze sa uszkodzone jeszcze przed diagnoza.
Ja się serwisuję w Rybniku i nie narzekam, ale skoro gruto narzeka to może odwiedzi Lelka w Gliwicach - oni sa w miarę nowi i się jeszcze starają. Kilku znajomych się tam przesiadło ze śliwek i póki co sa zadowoleni.
[ Dodano: Sro 11 Kwi, 07 07:44 ]
Chcociaż po przesiadce ze śliwek to niewiele do szczęścia potrzeba :wink:
No, ale podobno sie chłopaki starają.
...a może mi ktoś wytlumaczyć, co z tymi "Śliwkami" jest nie-tak???
:roll:
~~ pozdrawiam ~~
JaceK
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Black eleganzze in combi
President Johnny II ASC+ President MaryLand...
Witam
A ja poraz drugi POLECAM Lelka z Gliwic mili ludzie a ceny przystępne no i dobrze robią :roll: , można posiedzieć w trakcie serwisu przy kawce czy herbatce lub pujść na miast jakieś 500m do centrum zadzonią jak będzie gotowe.
Pozdrawiam
.a może mi ktoś wytlumaczyć, co z tymi "Śliwkami" jest nie-tak???
Na szybko znalazłem kilka wypowiedzi z forum Fabii:
Nie polecam
ASO PH Piotr Śliwka
Katowice
stoje z błachą sprawa 3 tydzień na lakierni i nic
chciałbym przestrzec przed serwisem skody w Katowicach P.H. Piotr Śliwka. Podczas banalnego smarowania skrzypiącej dźwigni zabrudzili tapicerkę podłogi paskudnym smarem, gdy próbowali to wyczyścić podrapali głęboko lakier i plastiki, nie przywrócili auta do stanu poprzedniego.
...Zabrzańskiemu Śliwce... Moja noga w każdym razie więcej razy tam nie postanie... I odradzam wszystkim wizyty w tym serwisie...
ja terz odradzam śliwke w zabrzu byłem na 2 przegladzie - masakra tylko kase zwineli nic poza tym a auto umyli chyba szmata od podłogi tragedia
pozniej pochechałem do Gliwic przy A4 Lelek - chyba i wymienili mi juz po gwarancji wczesniej zgłaszane usterki w 2 poprzednich tzw ASO
Od śliwki jak najdalej z dala w całej jego sieci bo tam też są partacze pierwszej wody
Kolega ma racje do sliwki nie jedz !!!!!!!! do dupy serwis
Mam pytanie jeżdżę do ASO Śliwki w Sosnowcu i jestem bardzo niezadowolony, bo oni zawsze mają jakieś problemy. Może ktoś poleciłby "dobre" ASO w okolicy.
bo na serwisie olejowym to jak najbardziej powinno wyjść wszystko, ale olali sprawę - tym samym ASO Śliwka Zabrze ma u mnie krechę
A na tym forum też pewnie znajdziesz podobne kwiatki
Czy Auto-Lelek z Gliwic pozwala sobie patrzec na rece w czasie przegladu?
Jeżeli myslisz ,że patrzenie spowoduje,że mechanik coś nie sp...li w trakcie przeglądu -to niestety się mylisz.
A na poważnie przepisy BHP określają bardzo dokładnie kto może przebywać na hali serwisu.Są serwisy co tej procedury nie przestrzegają ,ale w razie wypadku to jeszcze oberwie i klient.
A mówłem żeby załozyc dział Warszataty i poddziały "Polecane" i "Niepolecane". Nie bylo by tu teraz takich watków i galimatisu. Było ładnie i przejrzyście.
Witam! Co do przeglądu w Czechach, dla tych co nie jest zadaleko do Czeskiego Cieszyna informacja: przegląd roczny z olejem, wymiana cylinderka hamulcowego, szczęk,założenie dolnej osłony silnika( osłona moja), naprawa wkladki zamka w przeliczeniu na złotówki 1083 zł. Można płacić kartą.
!0 lat serwisowałem w Czechach Felicję. Raczej byłem zadowolony.
chyba ze Sliwka z zabrza sa okej ! W aso tychy za kazdym razem mnie traktuja jak muche .. nie wiem co musze robić by ktoś zwrócił uwage na mnie. Masakra. Do tego co zamówiłem to nigdy nie było bo zapomnieli zamówić. heh ..
nie wiem czego Ty oczekujesz od serwisantów ze będą gonić za Tobą po salonie z zapytaniem czego sobie życzysz :?: heh, ja sie umówiłem u nich na telefon, przyjechałem usiadłem na krzesełku przy biurku, 5 min gadki i przerwa na kawusie
Czy Auto-Lelek z Gliwic pozwala sobie patrzec na rece w czasie przegladu?
Jeżeli myslisz ,że patrzenie spowoduje,że mechanik coś nie sp...li w trakcie przeglądu -to niestety się mylisz.
A na poważnie przepisy BHP określają bardzo dokładnie kto może przebywać na hali serwisu.Są serwisy co tej procedury nie przestrzegają ,ale w razie wypadku to jeszcze oberwie i klient.
PZDR
esjot, przede wszystkim oczekuje, ze jak mu bede patrzyl na rece to spusci oleju tyle ile ma spuscic, ze wleje motula, ktorego mu dam a nie jakis chgw jaki olej i moze nie przeleje. Upewnie sie tez, ze filtr faktycznie wymieni. Co do innych rzczy to istotnie nie oczekuje, ze czegos dopilnuje. Ale powyzsze w zupelnosci uzasadnia bycie przy samochodzie, bo jak do tej pory nikt jeszcze nie polcil warsztatu ASO, ktoremu mozna w 100% zaufac.
Lellek Gliwice - polecam, ale jak masz czas do leć do Krakowa, o dokładne dane poproś djczas, w Gliwicach nie możesz podejść do auta jak również w innych autoryzowanych sewisach. Serwisuje tam moje auto kupiłem też u nich za dobrą cenę. Wszystkir naprawy gwarancyjne robią bez przeszkód. Napradę polecam. Mieli małą wpadkę z montażem haka ale o tym już zapomniałem.
BYŁO: 2,0 TDI Kombi Elegance Beż Sahara + (od: 22.10.06 - xenony, 28.10.06 - navi, 17.11.06 działający hak .....)
JEST: Volvo S80 II D5
JEST: BMW R1200GS Adventure
Komentarz